Vezetéknév Guyan

Ha többet szeretne tudni a Guyan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Guyan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Guyan vezetéknévvel rendelkezők.

A Guyan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Guyan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Guyan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Guyan vezetéknév-térkép

Guyan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Guyan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Guyan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Guyan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Guyan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Guyan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (245)
 2. Skócia Skócia (198)
 3. Anglia Anglia (184)
 4. Új-Zéland Új-Zéland (66)
 5. India India (56)
 6. Franciaország Franciaország (54)
 7. Libéria Libéria (52)
 8. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (45)
 9. Indonézia Indonézia (38)
 10. Irán Irán (36)
 11. Svájc Svájc (34)
 12. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (32)
 13. Kanada Kanada (23)
 14. Ausztrália Ausztrália (22)
 15. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (22)
 16. Dél-Afrika Dél-Afrika (15)
 17. Spanyolország Spanyolország (11)
 18. Ukrajna Ukrajna (6)
 19. Kína Kína (4)
 20. Wales Wales (2)
 21. Venezuela Venezuela (1)
 22. Vanuatu Vanuatu (1)
 23. Bulgária Bulgária (1)
 24. Benin Benin (1)
 25. Észak-Írország Észak-Írország (1)
 26. Jamaica Jamaica (1)
 27. Moldova Moldova (1)
 28. Malajzia Malajzia (1)
 29. Nigéria Nigéria (1)
 30. Norvégia Norvégia (1)
 31. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Guyan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Guyan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Guyan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Guyan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Guyan vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Guyan vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Guyan vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Guyan vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Guyan vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Guyan vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Guyan vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Gayan
 2. Guan
 3. Guian
 4. Guyn
 5. Guynn
 6. Guyon
 7. Gyan
 8. Guyane
 9. Guyana
 10. Goyan
 11. Guyen
 12. Gahan
 13. Gan
 14. Gayana
 15. Gayon
 16. Gean
 17. Gehan
 18. Geyen
 19. Geyn
 20. Ghan
 21. Gian
 22. Goan
 23. Goian
 24. Gouyon
 25. Gowan
 26. Goyen
 27. Goyon
 28. Guani
 29. Guiana
 30. Guiani
 31. Guien
 32. Guin
 33. Guinn
 34. Guion
 35. Guma
 36. Gun
 37. Guna
 38. Gunay
 39. Gunn
 40. Gwyn