Vezetéknév Gulyás

Ha többet szeretne tudni a Gulyás vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gulyás vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gulyás vezetéknévvel rendelkezők.

A Gulyás vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gulyás esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gulyás vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gulyás vezetéknév-térkép

Gulyás családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gulyás vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gulyás-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gulyás vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gulyás vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gulyás a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (17736)
 2. Szlovákia Szlovákia (218)
 3. Csehország Csehország (70)
 4. Románia Románia (27)
 5. Svédország Svédország (6)
 6. Skócia Skócia (3)
 7. Dánia Dánia (2)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 9. Ausztria Ausztria (1)
 10. Belgium Belgium (1)
 11. Ciprus Ciprus (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gulyás az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gulyás vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gulyás a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gulyás szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Gulyás vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gulyás. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gulyás vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Gulyás vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Gulyás vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Gulyás vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Gulyas
 2. Gelys
 3. Gulas
 4. Gulias
 5. Gylys
 6. Gulyk
 7. Gulycz
 8. Gullies
 9. Gullis
 10. Gullyes
 11. Galas
 12. Galays
 13. Galeas
 14. Gales
 15. Galis
 16. Gallais
 17. Gallas
 18. Galles
 19. Gallis
 20. Gallois
 21. Gallos
 22. Gallues
 23. Gallus
 24. Galois
 25. Galos
 26. Galus
 27. Gaulis
 28. Gayles
 29. Gelas
 30. Gelhaus
 31. Gelis
 32. Gelks
 33. Gellas
 34. Gelles
 35. Gellis
 36. Gelos
 37. Gels
 38. Giles
 39. Gilis
 40. Gilks