Vezetéknév Gál

Ha többet szeretne tudni a Gál vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gál vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gál vezetéknévvel rendelkezők.

A Gál vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gál esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gál vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gál vezetéknév-térkép

Gál családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gál vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gál-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gál vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gál vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gál a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (24798)
 2. Szlovákia Szlovákia (1573)
 3. Románia Románia (1523)
 4. Csehország Csehország (269)
 5. Svédország Svédország (19)
 6. Anglia Anglia (4)
 7. Oroszország Oroszország (3)
 8. Ausztria Ausztria (2)
 9. Németország Németország (2)
 10. Finnország Finnország (2)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 12. Belgium Belgium (1)
 13. Chile Chile (1)
 14. Dánia Dánia (1)
 15. Franciaország Franciaország (1)
 16. Skócia Skócia (1)
 17. Izland Izland (1)
 18. Hollandia Hollandia (1)
 19. Lengyelország Lengyelország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gál az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gál vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gál a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gál szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gál. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gál vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Gál vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Gál vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Göl
 2. Gáll
 3. Gaál
 4. Gül
 5. Gaal
 6. Gael
 7. Gahl
 8. Gail
 9. Gal
 10. Gall
 11. Gaul
 12. Gayl
 13. Geel
 14. Gehl
 15. Geil
 16. Gel
 17. Gell
 18. Geul
 19. Giel
 20. Gil
 21. Gill
 22. Giol
 23. Goel
 24. Gohl
 25. Gol
 26. Goll
 27. Gool
 28. Goul
 29. Gual
 30. Guel
 31. Guhl
 32. Guil
 33. Gul
 34. Gull
 35. Gyll
 36. Ghul
 37. Guol
 38. Gzyl
 39. Giyl
 40. Ghil