Vezetéknév Fülöp

Ha többet szeretne tudni a Fülöp vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Fülöp vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Fülöp vezetéknévvel rendelkezők.

A Fülöp vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Fülöp esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Fülöp vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Fülöp vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Fülöp vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Fülöp-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Fülöp vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Fülöp vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Fülöp a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország (16645)
 2. Románia (1339)
 3. Szlovákia (627)
 4. Ausztria (134)
 5. Németország (98)
 6. Csehország (50)
 7. Svédország (46)
 8. Svájc (14)
 9. Dél-Afrika (6)
 10. Anglia (5)
 11. Hollandia (5)
 12. Egyesült Államok (4)
 13. Kolumbia (2)
 14. Dánia (2)
 15. Franciaország (2)
 16. Oroszország (2)
 17. Argentína (1)
 18. Belgium (1)
 19. Brazília (1)
 20. Ciprus (1)
 21. Spanyolország (1)
 22. Finnország (1)
 23. Írország (1)
 24. Izland (1)
 25. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Fülöp az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Fülöp vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Fülöp a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Fülöp szokatlan vagy nem létező vezetéknév.