Vezetéknév Fliszar

Ha többet szeretne tudni a Fliszar vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Fliszar vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Fliszar vezetéknévvel rendelkezők.

A Fliszar vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Fliszar esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Fliszar vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Fliszar vezetéknév-térkép

Fliszar családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Fliszar vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Fliszar-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Fliszar vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Fliszar vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Fliszar a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (106)
 2. Ausztria Ausztria (15)
 3. Horvátország Horvátország (9)
 4. Magyarország Magyarország (9)
 5. Új-Zéland Új-Zéland (2)
 6. Ausztrália Ausztrália (1)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Svájc Svájc (1)
 9. Csehország Csehország (1)
 10. Finnország Finnország (1)
 11. Anglia Anglia (1)
 12. Lengyelország Lengyelország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Fliszar az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Fliszar vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Fliszar a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Fliszar szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Fliszar vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Fliszar vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Fliszar vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Fliszar vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Fliszar vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Fliszar vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Fleszar
 2. Flisar
 3. Fleszer
 4. Flisher
 5. Flaiser
 6. Flasher
 7. Fleisher
 8. Fleser
 9. Flesher
 10. Flicker
 11. Flieger
 12. Fliger
 13. Fligor
 14. Flakkar
 15. Felizor
 16. Felizari
 17. Flissaard
 18. Felisari
 19. Falser
 20. Felcar
 21. Felgar
 22. Felizardo
 23. Felser
 24. Felsher
 25. Felzer
 26. Flager
 27. Flaischer
 28. Flaker
 29. Flaquer
 30. Flecher
 31. Flecker
 32. Fleeger
 33. Fleger
 34. Fleguer
 35. Fleischer
 36. Flescher
 37. Flexer
 38. Flockart
 39. Flocker
 40. Flucker