Vezetéknév Fahie

Ha többet szeretne tudni a Fahie vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Fahie vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Fahie vezetéknévvel rendelkezők.

A Fahie vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Fahie esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Fahie vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Fahie vezetéknév-térkép

Fahie családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Fahie vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Fahie-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Fahie vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Fahie vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Fahie a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (608)
 2. Brit Virgin-szigetek Brit Virgin-szigetek (590)
 3. Szomália Szomália (343)
 4. Kanada Kanada (288)
 5. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (165)
 6. Anglia Anglia (93)
 7. Saint Kitts és Nevis Saint Kitts és Nevis (54)
 8. Ausztrália Ausztrália (36)
 9. Anguilla Anguilla (20)
 10. Németország Németország (6)
 11. Lengyelország Lengyelország (6)
 12. Skócia Skócia (5)
 13. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (3)
 14. Franciaország Franciaország (3)
 15. Új-Zéland Új-Zéland (3)
 16. Norvégia Norvégia (2)
 17. Antigua és Barbuda Antigua és Barbuda (1)
 18. Finnország Finnország (1)
 19. Namíbia Namíbia (1)
 20. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Fahie az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Fahie vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Fahie a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Fahie szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Fahie vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Fahie vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Fahie vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Fahe
 2. Fae
 3. Fah
 4. Fahey
 5. Fahy
 6. Faia
 7. Faii
 8. Faue
 9. Faye
 10. Fie
 11. Fai
 12. Faho
 13. Fayia
 14. Fihi
 15. Fa
 16. Faou
 17. Fau
 18. Faw
 19. Fay
 20. Faya
 21. Fe
 22. Fee
 23. Fei
 24. Feia
 25. Feio
 26. Feye
 27. Fia
 28. Foe
 29. Fohey
 30. Foye
 31. Fye
 32. Fui
 33. Fayiah
 34. Foi
 35. Foae
 36. Faey
 37. Fi
 38. Fayah
 39. Fuh
 40. Feyi