Vezetéknév Estephane

Ha többet szeretne tudni a Estephane vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Estephane vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Estephane vezetéknévvel rendelkezők.

A Estephane vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Estephane esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Estephane vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Estephane vezetéknév-térkép

Estephane családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Estephane vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Estephane-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Estephane vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Estephane vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Estephane a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Saint Lucia Saint Lucia (129)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (38)
 3. Brazília Brazília (30)
 4. Anglia Anglia (29)
 5. Haiti Haiti (10)
 6. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (7)
 7. Libanon Libanon (6)
 8. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (3)
 9. Svédország Svédország (3)
 10. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (3)
 11. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 12. Franciaország Franciaország (2)
 13. Saint Vincent és a Grenadine-szigetek Saint Vincent és a Grenadine-szigetek (2)
 14. Ausztrália Ausztrália (1)
 15. Belgium Belgium (1)
 16. Kanada Kanada (1)
 17. Skócia Skócia (1)
 18. Olaszország Olaszország (1)
 19. Nigéria Nigéria (1)
 20. Katar Katar (1)
 21. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Estephane az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Estephane vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Estephane a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Estephane szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Estephane. Ennek az az oka, hogy sokszor a Estephane vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Estephane vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Estephane vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Estephan
 2. Estaphane
 3. Estephany
 4. Estephani
 5. Estefane
 6. Estevane
 7. Estephania
 8. Estephanos
 9. Estebane
 10. Esteban
 11. Estebanes
 12. Estebanez
 13. Estefan
 14. Estefani
 15. Estefano
 16. Estefany
 17. Estepa
 18. Estepar
 19. Esteppe
 20. Estevan
 21. Estevanez
 22. Estopare
 23. Estefana
 24. Estebana
 25. Estapa
 26. Estapar
 27. Estape
 28. Estave
 29. Esteba
 30. Estebanell
 31. Estebar
 32. Estebaran
 33. Estebaranz
 34. Estebas
 35. Estebe
 36. Estebenez
 37. Estefa
 38. Estefanell
 39. Estefania
 40. Esteibar