Vezetéknév Engesser

Ha többet szeretne tudni a Engesser vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engesser vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engesser vezetéknévvel rendelkezők.

A Engesser vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engesser esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engesser vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engesser vezetéknév-térkép

Engesser családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engesser vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engesser-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engesser vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engesser vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engesser a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (1050)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (472)
 3. Svájc Svájc (158)
 4. Brazília Brazília (20)
 5. Kanada Kanada (11)
 6. Ausztrália Ausztrália (8)
 7. Chile Chile (6)
 8. Ausztria Ausztria (1)
 9. Kína Kína (1)
 10. Spanyolország Spanyolország (1)
 11. Franciaország Franciaország (1)
 12. Skócia Skócia (1)
 13. Mexikó Mexikó (1)
 14. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engesser az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engesser vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engesser a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engesser szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engesser vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Engesser vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Engesser vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Engasser
 2. Engeseth
 3. Enghauser
 4. Encesa
 5. Engas
 6. Engasa
 7. Engestrom
 8. Engis
 9. Ensesa
 10. Enajas
 11. Encaje
 12. Encas
 13. Encisa
 14. Enciso
 15. Enecoiz
 16. Engquist
 17. Enguix
 18. Enochs
 19. Enquist
 20. Ensign
 21. Encisco
 22. Enchisi
 23. Enescaux
 24. Enochsson
 25. Einsig
 26. Enachescu
 27. Encijo
 28. Encizo
 29. Enchausti
 30. Ensastegui
 31. Emkus
 32. Emesiochel
 33. Enkhjargal
 34. Enkhsaikhan
 35. Ennachachibi
 36. Encausse de ganties