Vezetéknév Enemark

Ha többet szeretne tudni a Enemark vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enemark vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enemark vezetéknévvel rendelkezők.

A Enemark vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enemark esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enemark vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enemark vezetéknév-térkép

Enemark családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enemark vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enemark-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enemark vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enemark vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enemark a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Dánia Dánia (1132)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (174)
 3. Svédország Svédország (33)
 4. Kanada Kanada (31)
 5. Argentína Argentína (26)
 6. Németország Németország (10)
 7. Ausztrália Ausztrália (9)
 8. Grönland Grönland (7)
 9. Norvégia Norvégia (5)
 10. Görögország Görögország (4)
 11. Szingapúr Szingapúr (4)
 12. Anglia Anglia (3)
 13. Finnország Finnország (2)
 14. Hollandia Hollandia (2)
 15. Afganisztán Afganisztán (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Paraguay Paraguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enemark az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enemark vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enemark a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enemark szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enemark vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enemark vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enemark vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enemark vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enemark vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enemark vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enemark vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enamer
 2. Emonard
 3. Enamorado