Vezetéknév Enatsu

Ha többet szeretne tudni a Enatsu vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enatsu vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enatsu vezetéknévvel rendelkezők.

A Enatsu vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enatsu esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enatsu vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enatsu vezetéknév-térkép

Enatsu családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enatsu vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enatsu-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enatsu vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enatsu vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enatsu a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Japán Japán (1164)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (10)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (3)
 4. Kína Kína (1)
 5. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enatsu az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enatsu vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enatsu a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enatsu szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enatsu vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enatsu vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enatsu vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enatsu vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enatsu vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enatsu vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Endas
 2. Enteso
 3. Entz
 4. Entzi
 5. Enaitz
 6. Emets
 7. Enadis
 8. Endesa
 9. Ends
 10. Entisne
 11. Entzel
 12. Emaitis
 13. Endika
 14. Entcheu
 15. Enadeghe
 16. Endeiza
 17. Endjala
 18. Endsley
 19. Entizne
 20. Entwisle
 21. Emaides
 22. Emtage
 23. Endacott
 24. Endecott
 25. Endicott
 26. Entwistle
 27. Enticott
 28. Entsminger
 29. Entziondo
 30. Entzinger
 31. Enticknap
 32. Entwhistle
 33. Entzminger
 34. Endacoechea