Vezetéknév Emrani

Ha többet szeretne tudni a Emrani vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emrani vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emrani vezetéknévvel rendelkezők.

A Emrani vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emrani esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emrani vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emrani vezetéknév-térkép

Emrani családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emrani vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emrani-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emrani vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emrani vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emrani a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (204)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (181)
 3. Németország Németország (22)
 4. Kanada Kanada (18)
 5. Spanyolország Spanyolország (15)
 6. Hollandia Hollandia (13)
 7. Anglia Anglia (8)
 8. Ausztria Ausztria (7)
 9. Svédország Svédország (6)
 10. Pakisztán Pakisztán (5)
 11. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 12. Jordánia Jordánia (3)
 13. Brazília Brazília (2)
 14. Izrael Izrael (2)
 15. Irán Irán (2)
 16. Norvégia Norvégia (2)
 17. Banglades Banglades (1)
 18. Belgium Belgium (1)
 19. Franciaország Franciaország (1)
 20. India India (1)
 21. Malajzia Malajzia (1)
 22. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 23. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 24. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emrani az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emrani vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emrani a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emrani szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emrani vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emrani vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emrani vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emrani vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emrani vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emran
 2. Emerine
 3. Emirhan
 4. Emorine
 5. Emerencia
 6. Eynern
 7. Enorme
 8. Einhorn
 9. Enhorning
 10. Emerenciana
 11. Emerenciano
 12. Enworom