Vezetéknév Empey

Ha többet szeretne tudni a Empey vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Empey vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Empey vezetéknévvel rendelkezők.

A Empey vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Empey esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Empey vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Empey vezetéknév-térkép

Empey családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Empey vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Empey-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Empey vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Empey vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Empey a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (1710)
 2. Kanada Kanada (956)
 3. Írország Írország (32)
 4. Észak-Írország Észak-Írország (30)
 5. India India (24)
 6. Ausztrália Ausztrália (23)
 7. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (21)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (19)
 9. Anglia Anglia (12)
 10. Szingapúr Szingapúr (4)
 11. Németország Németország (3)
 12. Costa Rica Costa Rica (2)
 13. Ausztria Ausztria (1)
 14. Skócia Skócia (1)
 15. Dél-Korea Dél-Korea (1)
 16. Kuvait Kuvait (1)
 17. Nigéria Nigéria (1)
 18. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Empey az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Empey vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Empey a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Empey szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Empey vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Empie
 2. Enpe
 3. Emaev
 4. Emby
 5. Embi
 6. Emhof
 7. Enby
 8. Eneby
 9. Enev
 10. Emv
 11. Envy
 12. Emaeva
 13. Emhoff
 14. Eneva
 15. Enba
 16. Enebo
 17. Einbu
 18. Enebu
 19. Enobi
 20. Enebie
 21. Ehemba