Vezetéknév Emigdio

Ha többet szeretne tudni a Emigdio vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emigdio vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emigdio vezetéknévvel rendelkezők.

A Emigdio vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emigdio esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emigdio vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emigdio vezetéknév-térkép

Emigdio családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emigdio vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emigdio-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emigdio vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emigdio vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emigdio a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mexikó Mexikó (1728)
 2. Brazília Brazília (115)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (43)
 4. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (23)
 5. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (3)
 6. Bolívia Bolívia (1)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Kolumbia Kolumbia (1)
 9. Ecuador Ecuador (1)
 10. Paraguay Paraguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emigdio az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emigdio vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emigdio a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emigdio szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emigdio vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emigdio vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Emigdia
 2. Emigidio
 3. Enguid
 4. Emsden
 5. Engdahl
 6. Enget
 7. Engst
 8. Enguita
 9. Enjuto
 10. Enstein
 11. Ewington
 12. Ehnstrom
 13. Einsiedel
 14. Einstein
 15. Engstrom
 16. Enkhtor
 17. Ennist
 18. Enstad
 19. Enstrom
 20. Enekoitz
 21. Enuqidze
 22. Engdawork
 23. Einsten
 24. Engster
 25. Eemstra
 26. Ensten
 27. Enston
 28. Enstone
 29. Eyeington
 30. Engstler
 31. Enguidamos
 32. Enguidanos
 33. Ennachat
 34. Enkhtör
 35. Enström
 36. Enschedé
 37. Engstrand
 38. Enkhtuyaa
 39. Enkhtaivan
 40. Enecotegui