Vezetéknév Emerald

Ha többet szeretne tudni a Emerald vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emerald vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emerald vezetéknévvel rendelkezők.

A Emerald vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emerald esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emerald vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emerald vezetéknév-térkép

Emerald családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emerald vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emerald-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emerald vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emerald vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emerald a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (313)
 2. Nigéria Nigéria (77)
 3. India India (33)
 4. Ausztrália Ausztrália (21)
 5. Franciaország Franciaország (21)
 6. Dél-Afrika Dél-Afrika (15)
 7. Indonézia Indonézia (15)
 8. Srí Lanka Srí Lanka (9)
 9. Kanada Kanada (8)
 10. Anglia Anglia (8)
 11. Izrael Izrael (7)
 12. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (6)
 13. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (4)
 14. Szingapúr Szingapúr (4)
 15. Vietnam Vietnam (4)
 16. Írország Írország (3)
 17. Malajzia Malajzia (2)
 18. Hollandia Hollandia (2)
 19. Kína Kína (2)
 20. Kolumbia Kolumbia (2)
 21. Németország Németország (2)
 22. Irán Irán (2)
 23. Olaszország Olaszország (2)
 24. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 25. Peru Peru (1)
 26. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 27. Barbados Barbados (1)
 28. Thaiföld Thaiföld (1)
 29. Belgium Belgium (1)
 30. Brunei Brunei (1)
 31. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (1)
 32. Botswana Botswana (1)
 33. Kamerun Kamerun (1)
 34. Ecuador Ecuador (1)
 35. Észak-Írország Észak-Írország (1)
 36. Ghána Ghána (1)
 37. Man-sziget Man-sziget (1)
 38. Kenya Kenya (1)
 39. Marokkó Marokkó (1)
 40. Mianmar Mianmar (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emerald az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emerald vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emerald a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emerald szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emerald vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emerald. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emerald vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emerald vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emerald vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emerald vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emerald vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emerald vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emerald vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emerle
 2. Emerla
 3. Emerley
 4. Emorolo
 5. Emreli
 6. Emmerle
 7. Emerling
 8. Enrile
 9. Emmerling
 10. Emërllahu
 11. Emrullahu