Vezetéknév Embid

Ha többet szeretne tudni a Embid vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Embid vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Embid vezetéknévvel rendelkezők.

A Embid vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Embid esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Embid vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Embid vezetéknév-térkép

Embid családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Embid vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Embid-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Embid vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Embid vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Embid a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (1076)
 2. Franciaország Franciaország (92)
 3. Chile Chile (12)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (9)
 5. Venezuela Venezuela (7)
 6. Uruguay Uruguay (4)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Németország Németország (1)
 9. Finnország Finnország (1)
 10. Mexikó Mexikó (1)
 11. Panama Panama (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Embid az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Embid vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Embid a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Embid szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Embid vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Embid vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Embid vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Embid vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Embid vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Embiid
 2. Embade
 3. Embite
 4. Embody
 5. Empit
 6. Embeita
 7. Embodas
 8. Empt
 9. Enbody
 10. Emebet
 11. Empty
 12. Enbeita
 13. Envite
 14. Embeitia
 15. Emptaz
 16. Emptage
 17. Enfedal
 18. Enbeitia
 19. Enfeddal
 20. Emvoutou
 21. Enfedaque
 22. Enfed-dal
 23. Enfed dal
 24. Embotelladora