Vezetéknév El wali

Ha többet szeretne tudni a El wali vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a El wali vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban El wali vezetéknévvel rendelkezők.

A El wali vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a El wali esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a El wali vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A El wali vezetéknév-térkép

El wali családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a El wali vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes El wali-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a El wali vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a El wali vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha El wali a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Jemen Jemen (1472)
 2. Marokkó Marokkó (682)
 3. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (616)
 4. Egyiptom Egyiptom (275)
 5. Jordánia Jordánia (260)
 6. Mauritánia Mauritánia (69)
 7. Palesztin terület Palesztin terület (33)
 8. Irak Irak (16)
 9. Libanon Libanon (12)
 10. Szíria Szíria (11)
 11. Kuvait Kuvait (4)
 12. Belgium Belgium (3)
 13. Niger Niger (2)
 14. Brazília Brazília (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Algéria Algéria (1)
 17. Olaszország Olaszország (1)
 18. Hollandia Hollandia (1)
 19. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 20. Szudán Szudán (1)
 21. Thaiföld Thaiföld (1)
 22. Tunézia Tunézia (1)
 23. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több El wali az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek El wali vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a El wali a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a El wali szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a El wali vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a El wali vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a El wali vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. El-wali
 2. El ali
 3. El hali
 4. Elali
 5. Elouali
 6. El wely
 7. El-hali
 8. El-ali
 9. El alli
 10. El hili
 11. Elhali
 12. El ouali
 13. El'ali
 14. Ellwell
 15. Elwell
 16. Elwill
 17. Elall
 18. Elyeli
 19. El alou
 20. Elhawli
 21. El-ouali
 22. El haloui
 23. El hail
 24. El aloui
 25. Elial
 26. Elalli
 27. Elhili
 28. Elwel
 29. Elela
 30. Ellul
 31. Elola
 32. Elul
 33. Eulalia
 34. Eliel
 35. El helou
 36. El hayel
 37. Elel
 38. Elalaoui
 39. Eulalio
 40. Ellil