Vezetéknév El wadi

Ha többet szeretne tudni a El wadi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a El wadi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban El wadi vezetéknévvel rendelkezők.

A El wadi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a El wadi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a El wadi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A El wadi vezetéknév-térkép

El wadi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a El wadi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes El wadi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a El wadi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a El wadi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha El wadi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyiptom Egyiptom (6010)
 2. Szíria Szíria (5084)
 3. Jemen Jemen (1962)
 4. Jordánia Jordánia (1109)
 5. Marokkó Marokkó (239)
 6. Libanon Libanon (202)
 7. Kuvait Kuvait (145)
 8. Irak Irak (110)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (102)
 10. Palesztin terület Palesztin terület (69)
 11. Tunézia Tunézia (11)
 12. Svédország Svédország (3)
 13. Brazília Brazília (2)
 14. Franciaország Franciaország (2)
 15. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 16. Algéria Algéria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több El wadi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek El wadi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a El wadi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a El wadi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a El wadi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a El wadi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más El wadi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. El wadai
 2. El hadi
 3. El-hadi
 4. Eladi
 5. El idi
 6. El hady
 7. El ayadi
 8. El hade
 9. El ati
 10. El aidi
 11. Elayadi
 12. Elhadi
 13. El ouadi
 14. Eledi
 15. Eliati
 16. Elwat
 17. Eladio
 18. Eladia
 19. El id
 20. El ide
 21. El-ouadi
 22. El-ayadi
 23. El ouad
 24. El-aidi
 25. El ayady
 26. El aouadi
 27. El hayadi
 28. El ayyadi
 29. Eladawi
 30. El haoudi
 31. El ouati
 32. El-hady
 33. Elaaidi
 34. Elad
 35. Elati
 36. Elouati
 37. Elaouadi
 38. Elaidi
 39. Elhady
 40. Eldi