Vezetéknév El sayad

Ha többet szeretne tudni a El sayad vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a El sayad vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban El sayad vezetéknévvel rendelkezők.

A El sayad vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a El sayad esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a El sayad vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A El sayad vezetéknév-térkép

El sayad családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a El sayad vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes El sayad-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a El sayad vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a El sayad vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha El sayad a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Jemen Jemen (3782)
 2. Egyiptom Egyiptom (2563)
 3. Szíria Szíria (1548)
 4. Jordánia Jordánia (477)
 5. Libanon Libanon (355)
 6. Kuvait Kuvait (154)
 7. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (86)
 8. Palesztin terület Palesztin terület (21)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (7)
 10. Kanada Kanada (5)
 11. Irak Irak (4)
 12. Anglia Anglia (2)
 13. Ausztria Ausztria (1)
 14. Ausztrália Ausztrália (1)
 15. Costa Rica Costa Rica (1)
 16. Spanyolország Spanyolország (1)
 17. Franciaország Franciaország (1)
 18. Olaszország Olaszország (1)
 19. Mexikó Mexikó (1)
 20. Hollandia Hollandia (1)
 21. Katar Katar (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több El sayad az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek El sayad vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a El sayad a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a El sayad szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a El sayad. Ennek az az oka, hogy sokszor a El sayad vezetéknév átment mutációkon.

 1. El saad
 2. El sayed
 3. El-sayed
 4. Elsayed
 5. El saud
 6. El said
 7. El saadi
 8. El gawad
 9. El kayed
 10. El asad
 11. Elsaid
 12. Elstad
 13. El-saadi
 14. Elsaud
 15. El qadah
 16. El sadi
 17. Elasad
 18. El gaied
 19. El assaad
 20. El satt
 21. El aswad
 22. El saadou
 23. El saeedi
 24. El khyat
 25. El gouad
 26. El yazid
 27. El assad
 28. El khayat
 29. El gad
 30. El kaid
 31. El ghayat
 32. El jihad
 33. Elassad
 34. Elkhayat
 35. El saidy
 36. El hassad
 37. El-qadah
 38. Ellestad
 39. Elosta
 40. El gaoudi