Vezetéknév El salmy

Ha többet szeretne tudni a El salmy vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a El salmy vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban El salmy vezetéknévvel rendelkezők.

A El salmy vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a El salmy esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a El salmy vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A El salmy vezetéknév-térkép

El salmy családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a El salmy vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes El salmy-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a El salmy vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a El salmy vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha El salmy a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Jemen Jemen (16546)
 2. Omán Omán (500)
 3. Palesztin terület Palesztin terület (373)
 4. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (365)
 5. Egyiptom Egyiptom (183)
 6. Tunézia Tunézia (146)
 7. Kuvait Kuvait (67)
 8. Libanon Libanon (2)
 9. Anglia Anglia (1)
 10. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több El salmy az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek El salmy vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a El salmy a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a El salmy szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a El salmy vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a El salmy vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. El-salmy
 2. El salam
 3. El salhi
 4. El salami
 5. El salahy
 6. El salama
 7. El-salahy
 8. El-salami
 9. El-salhi
 10. Elisalde
 11. Elsley
 12. El-salam
 13. El solawy
 14. El salamat
 15. El jily
 16. El sahely
 17. El salafi
 18. El shal
 19. El sol
 20. El ghalmi
 21. El galai
 22. El kalai
 23. Elghalmi
 24. El jali
 25. El ghaly
 26. Elecalde
 27. Elejalde
 28. Elezalde
 29. Elissalt
 30. Elizalde
 31. Elizaldi
 32. Elsel
 33. Elslo
 34. Elexalde
 35. Elicalde
 36. El guelay
 37. El-galil
 38. Eljall
 39. El yazal
 40. Eljal