Vezetéknév Dudás

Ha többet szeretne tudni a Dudás vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Dudás vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Dudás vezetéknévvel rendelkezők.

A Dudás vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Dudás esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Dudás vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Dudás vezetéknév-térkép

Dudás családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Dudás vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Dudás-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Dudás vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Dudás vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Dudás a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (11352)
 2. Szlovákia Szlovákia (84)
 3. Csehország Csehország (29)
 4. Svájc Svájc (6)
 5. Románia Románia (5)
 6. Svédország Svédország (4)
 7. Szerbia Szerbia (3)
 8. Németország Németország (2)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 10. Anglia Anglia (1)
 11. Horvátország Horvátország (1)
 12. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Dudás az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Dudás vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Dudás a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Dudás szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Dudás. Ennek az az oka, hogy sokszor a Dudás vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Dudás vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Dudás vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Dudás vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Dudás vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Dudás vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Dudás vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Dudák
 2. Dudas
 3. Dudes
 4. Dudáš
 5. Dudys
 6. Dadds
 7. Dedes
 8. Dedios
 9. Dedoes
 10. Didas
 11. Dodas
 12. Dodds
 13. Dods
 14. Douds
 15. Duatis
 16. Dudak
 17. Dudash
 18. Dudeck
 19. Dudek
 20. Dudiak
 21. Dudich
 22. Dudick
 23. Dudicz
 24. Dudik
 25. Dudka
 26. Dudko
 27. Dudok
 28. Duduca
 29. Dides
 30. Dodos
 31. Dudić
 32. Dudaš
 33. Dudycz
 34. Dados
 35. Didous
 36. Dudyk
 37. Doddis
 38. Duddek
 39. Duits
 40. Dedeus