Vezetéknév Deák

Ha többet szeretne tudni a Deák vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Deák vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Deák vezetéknévvel rendelkezők.

A Deák vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Deák esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Deák vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Deák vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Deák vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Deák-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Deák vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Deák vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Deák a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország (14482)
 2. Szlovákia (653)
 3. Románia (638)
 4. Csehország (103)
 5. Svédország (12)
 6. Brazília (5)
 7. Németország (3)
 8. Dánia (3)
 9. Egyesült Államok (3)
 10. Finnország (2)
 11. Skócia (2)
 12. Szerbia (2)
 13. Ausztria (1)
 14. Ausztrália (1)
 15. Kanada (1)
 16. Svájc (1)
 17. Olaszország (1)
 18. Litvánia (1)
 19. Maldív-szigetek (1)
 20. Oroszország (1)
 21. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Deák az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Deák vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Deák a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Deák szokatlan vagy nem létező vezetéknév.