Vezetéknév Daiva

Ha többet szeretne tudni a Daiva vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Daiva vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Daiva vezetéknévvel rendelkezők.

A Daiva vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Daiva esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Daiva vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Daiva vezetéknév-térkép

Daiva családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Daiva vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Daiva-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Daiva vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Daiva vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Daiva a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (147)
 2. India India (115)
 3. Litvánia Litvánia (60)
 4. Anglia Anglia (17)
 5. Izrael Izrael (5)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 7. Indonézia Indonézia (2)
 8. Írország Írország (2)
 9. Oroszország Oroszország (2)
 10. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Brazília Brazília (1)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 15. Kamerun Kamerun (1)
 16. Németország Németország (1)
 17. Spanyolország Spanyolország (1)
 18. Lettország Lettország (1)
 19. Hollandia Hollandia (1)
 20. Norvégia Norvégia (1)
 21. Pakisztán Pakisztán (1)
 22. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (1)
 23. Uganda Uganda (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)
 25. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Daiva az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Daiva vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Daiva a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Daiva szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Daiva. Ennek az az oka, hogy sokszor a Daiva vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Daiva vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Daiva vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Dava
 2. Diva
 3. Dafia
 4. Daif
 5. Daifi
 6. Dapia
 7. Dav
 8. Davaa
 9. Davay
 10. Dave
 11. Davi
 12. Davia
 13. Davo
 14. Davy
 15. Da via
 16. Da vo
 17. Deive
 18. Deva
 19. Diba
 20. Div
 21. Dive
 22. Divi
 23. Dufva
 24. Duva
 25. Dova
 26. Daba
 27. Divya
 28. Dahba
 29. Dapa
 30. Daipi
 31. Da vi
 32. Divo
 33. Daib
 34. D'uva
 35. Dva
 36. Deivi
 37. Daab
 38. Dabao
 39. Dabau
 40. Dabb