Vezetéknév Coviza

Ha többet szeretne tudni a Coviza vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Coviza vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Coviza vezetéknévvel rendelkezők.

A Coviza vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Coviza esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Coviza vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Coviza vezetéknév-térkép

Coviza családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Coviza vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Coviza-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Coviza vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Coviza vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Coviza a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (37)
 2. Ausztria Ausztria (13)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Coviza az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Coviza vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Coviza a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Coviza szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Coviza vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Coviza vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Coviza vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Covisa
 2. Cavaza
 3. Ciovica
 4. Cobija
 5. Cobisa
 6. Covasa
 7. Covic
 8. Covich
 9. Covizzi
 10. Cobica
 11. Civica
 12. Cabeza
 13. Cabica
 14. Capiz
 15. Cavazza
 16. Cavezza
 17. Cavich
 18. Cavis
 19. Cebeza
 20. Cibiz
 21. Ciobica
 22. Civiac
 23. Civico
 24. Civis
 25. Copis
 26. Copius
 27. Covaci
 28. Covais
 29. Covas
 30. Covazzi
 31. Coves
 32. Covos
 33. Cobis
 34. Cavius
 35. Cevick
 36. Covichi
 37. Copaja
 38. Copka
 39. Cavazo
 40. Cevic