Vezetéknév Celoria

Ha többet szeretne tudni a Celoria vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Celoria vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Celoria vezetéknévvel rendelkezők.

A Celoria vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Celoria esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Celoria vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Celoria vezetéknév-térkép

Celoria családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Celoria vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Celoria-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Celoria vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Celoria vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Celoria a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (689)
 2. Argentína Argentína (178)
 3. Brazília Brazília (56)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (29)
 5. Svájc Svájc (22)
 6. Peru Peru (11)
 7. Ausztrália Ausztrália (2)
 8. Spanyolország Spanyolország (1)
 9. Franciaország Franciaország (1)
 10. Anglia Anglia (1)
 11. Mexikó Mexikó (1)
 12. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 13. Szlovénia Szlovénia (1)
 14. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Celoria az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Celoria vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Celoria a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Celoria szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Celoria vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Celoria vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Celoria vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Celorio
 2. Calori
 3. Celeri
 4. Celorrio
 5. Claria
 6. Celarie
 7. Celari
 8. Colori
 9. Colorio
 10. Clorea
 11. Calara
 12. Calera
 13. Caleri
 14. Caliri
 15. Callori
 16. Caloira
 17. Calor
 18. Calore
 19. Calrio
 20. Caluori
 21. Celero
 22. Cellari
 23. Cellario
 24. Celleri
 25. Cellura
 26. Chelariu
 27. Clara
 28. Clari
 29. Clario
 30. Cleri
 31. Clor
 32. Clore
 33. Colera
 34. Collora
 35. Color
 36. Celeira
 37. Coloura
 38. Caloro
 39. Cellore
 40. Colore