Vezetéknév Bodnár

Ha többet szeretne tudni a Bodnár vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bodnár vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bodnár vezetéknévvel rendelkezők.

A Bodnár vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bodnár esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bodnár vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bodnár vezetéknév-térkép

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bodnár vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bodnár-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bodnár vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bodnár vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bodnár a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország (13781)
 2. Szlovákia (2092)
 3. Csehország (201)
 4. Egyesült Államok (3)
 5. Ciprus (2)
 6. Németország (2)
 7. Ausztria (1)
 8. Svájc (1)
 9. Kína (1)
 10. Dánia (1)
 11. Spanyolország (1)
 12. Wales (1)
 13. Málta (1)
 14. Románia (1)
 15. Svédország (1)
 16. Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bodnár az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bodnár vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bodnár a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bodnár szokatlan vagy nem létező vezetéknév.