Vezetéknév Bodnár

Ha többet szeretne tudni a Bodnár vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bodnár vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bodnár vezetéknévvel rendelkezők.

A Bodnár vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bodnár esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bodnár vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bodnár vezetéknév-térkép

Bodnár családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bodnár vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bodnár-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bodnár vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bodnár vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bodnár a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (13781)
 2. Szlovákia Szlovákia (2092)
 3. Csehország Csehország (201)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 5. Ciprus Ciprus (2)
 6. Németország Németország (2)
 7. Ausztria Ausztria (1)
 8. Svájc Svájc (1)
 9. Kína Kína (1)
 10. Dánia Dánia (1)
 11. Spanyolország Spanyolország (1)
 12. Wales Wales (1)
 13. Málta Málta (1)
 14. Románia Románia (1)
 15. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bodnár az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bodnár vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bodnár a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bodnár szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bodnár. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bodnár vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bodnár vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Bodnár vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Bodnár vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Bednár
 2. Bodnar
 3. Bodner
 4. Badner
 5. Bednar
 6. Bedner
 7. Bidner
 8. Bodamer
 9. Bodemer
 10. Bodmer
 11. Bodnari
 12. Botner
 13. Budner
 14. Botnar
 15. Bednář
 16. Bednárik
 17. Bodinier
 18. Bodemar
 19. Bedemar
 20. Bedmar
 21. Bednark
 22. Bednarz
 23. Bednorz
 24. Bitner
 25. Boatner
 26. Bodenhorn
 27. Bothmer
 28. Bothner
 29. Bothnor
 30. Botimer
 31. Botnari
 32. Botnaru
 33. Bottner
 34. Budimir
 35. Butnar
 36. Butner
 37. Butnor
 38. Bytnar
 39. Bodnárová
 40. Bodnarek