Vezetéknév Biró

Ha többet szeretne tudni a Biró vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Biró vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Biró vezetéknévvel rendelkezők.

A Biró vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Biró esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Biró vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Biró vezetéknév-térkép

Biró családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Biró vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Biró-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Biró vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Biró vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Biró a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (13085)
 2. Románia Románia (1610)
 3. Szlovákia Szlovákia (29)
 4. Csehország Csehország (17)
 5. Ausztria Ausztria (16)
 6. Svédország Svédország (15)
 7. Németország Németország (5)
 8. Brazília Brazília (2)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Dánia Dánia (1)
 12. Spanyolország Spanyolország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Olaszország Olaszország (1)
 15. Hollandia Hollandia (1)
 16. Katar Katar (1)
 17. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Biró az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Biró vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Biró a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Biró szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Biró vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Biró. Ennek az az oka, hogy sokszor a Biró vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Biró vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Biró vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Biró vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Biró vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Baró
 2. Bir
 3. Bira
 4. Birau
 5. Bire
 6. Biri
 7. Biro
 8. Birou
 9. Birr
 10. Birri
 11. Birro
 12. Biru
 13. Biroo
 14. Birra
 15. Boré
 16. Brú
 17. Bair
 18. Baire
 19. Bar
 20. Bara
 21. Barao
 22. Barau
 23. Baraw
 24. Baray
 25. Bare
 26. Barea
 27. Bareu
 28. Barew
 29. Bari
 30. Baria
 31. Barie
 32. Baro
 33. Baroa
 34. Baroi
 35. Barou
 36. Baroy
 37. Barr
 38. Barra
 39. Barre
 40. Barri