Vezetéknév Bezian

Ha többet szeretne tudni a Bezian vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bezian vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bezian vezetéknévvel rendelkezők.

A Bezian vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bezian esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bezian vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bezian vezetéknév-térkép

Bezian családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bezian vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bezian-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bezian vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bezian vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bezian a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Franciaország Franciaország (171)
 2. Izrael Izrael (112)
 3. Argentína Argentína (15)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (9)
 5. Brazília Brazília (8)
 6. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (8)
 7. Anglia Anglia (5)
 8. Kína Kína (2)
 9. Kanada Kanada (1)
 10. Algéria Algéria (1)
 11. Skócia Skócia (1)
 12. Görögország Görögország (1)
 13. Írország Írország (1)
 14. Irán Irán (1)
 15. Románia Románia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bezian az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bezian vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bezian a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bezian szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bezian vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Bezian vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Bezian vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bezian vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bezian vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bezian vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bezin
 2. Buzian
 3. Bezhan
 4. Bezzan
 5. Basian
 6. Bazan
 7. Bazgan
 8. Bazin
 9. Beagan
 10. Becan
 11. Becin
 12. Began
 13. Beggan
 14. Begin
 15. Bejan
 16. Besan
 17. Bessan
 18. Bezana
 19. Bezgin
 20. Bezhin
 21. Bezon
 22. Bizien
 23. Bocian
 24. Bouzian
 25. Bozan
 26. Bozgan
 27. Bozin
 28. Buzan
 29. Buzin
 30. Buzzian
 31. Bekin
 32. Bezhani
 33. Bozianu
 34. Bixian
 35. Begyan
 36. Bizgan
 37. Besin
 38. Behkan
 39. Bazzan
 40. Bojian