Vezetéknév Bezdek

Ha többet szeretne tudni a Bezdek vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bezdek vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bezdek vezetéknévvel rendelkezők.

A Bezdek vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bezdek esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bezdek vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bezdek vezetéknév-térkép

Bezdek családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bezdek vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bezdek-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bezdek vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bezdek vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bezdek a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (759)
 2. Csehország Csehország (98)
 3. Szlovákia Szlovákia (80)
 4. Ausztria Ausztria (66)
 5. Lengyelország Lengyelország (50)
 6. Franciaország Franciaország (48)
 7. Németország Németország (25)
 8. Kanada Kanada (18)
 9. Svájc Svájc (6)
 10. Anglia Anglia (3)
 11. Dél-Afrika Dél-Afrika (3)
 12. Ausztrália Ausztrália (2)
 13. Magyarország Magyarország (2)
 14. Afganisztán Afganisztán (1)
 15. Dánia Dánia (1)
 16. Ecuador Ecuador (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bezdek az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bezdek vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bezdek a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bezdek szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bezdek. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bezdek vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Bezdek vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Bezdek vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bezdek vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bezdek vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bezdek vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bzdek
 2. Bezdicek
 3. Bzdok
 4. Bzdyk
 5. Bastek
 6. Becades
 7. Bozdoc
 8. Bozdog
 9. Bojdak
 10. Bozdag
 11. Besztak
 12. Biestek
 13. Bzdega
 14. Bajdak
 15. Bajdeck
 16. Becedas
 17. Bektas
 18. Bessodes
 19. Bestgen
 20. Bestick
 21. Bestis
 22. Bustes
 23. Beiztegi
 24. Bektic
 25. Bozdağ
 26. Boktok
 27. Bezdziecka
 28. Bezdziecki
 29. Bogatek
 30. Becdach
 31. Bastik
 32. Bazdyga
 33. Bagdas
 34. Bejtja
 35. Bajdiuk
 36. Bizdiga
 37. Bekdash
 38. Bessedik
 39. Bajdecki
 40. Bagatz