Vezetéknév Bezard

Ha többet szeretne tudni a Bezard vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bezard vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bezard vezetéknévvel rendelkezők.

A Bezard vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bezard esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bezard vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bezard vezetéknév-térkép

Bezard családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bezard vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bezard-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bezard vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bezard vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bezard a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Franciaország Franciaország (1913)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (37)
 3. Argentína Argentína (36)
 4. Ausztria Ausztria (19)
 5. Spanyolország Spanyolország (9)
 6. Ausztrália Ausztrália (7)
 7. Kanada Kanada (6)
 8. Hollandia Hollandia (5)
 9. Svájc Svájc (4)
 10. Marokkó Marokkó (4)
 11. Anglia Anglia (3)
 12. Chile Chile (2)
 13. Finnország Finnország (2)
 14. Olaszország Olaszország (2)
 15. Belgium Belgium (1)
 16. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 17. Ecuador Ecuador (1)
 18. Indonézia Indonézia (1)
 19. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bezard az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bezard vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bezard a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bezard szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bezard. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bezard vezetéknév átment mutációkon.

 1. Begard
 2. Besard
 3. Bizard
 4. Bozard
 5. Buzard
 6. Bazard
 7. Becard
 8. Bagard
 9. Bauzard
 10. Bazart
 11. Becart
 12. Beccard
 13. Bechard
 14. Beckard
 15. Besardi
 16. Bessard
 17. Bisard
 18. Bogard
 19. Bozart
 20. Busard
 21. Buzzard
 22. Bucard
 23. Bicard
 24. Boizard
 25. Bukard
 26. Bouzard
 27. Bgard
 28. Bigard
 29. Bozward
 30. Bacardi
 31. Bajardi
 32. Basart
 33. Bassard
 34. Bazarot
 35. Beaugard
 36. Begert
 37. Bekaert
 38. Bichard
 39. Bigart
 40. Bisart