Vezetéknév Beyda

Ha többet szeretne tudni a Beyda vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Beyda vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Beyda vezetéknévvel rendelkezők.

A Beyda vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Beyda esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Beyda vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Beyda vezetéknév-térkép

Beyda családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Beyda vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Beyda-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Beyda vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Beyda vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Beyda a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (579)
 2. Ukrajna Ukrajna (258)
 3. Oroszország Oroszország (67)
 4. Mauritánia Mauritánia (19)
 5. Törökország Törökország (15)
 6. Fehéroroszország Fehéroroszország (13)
 7. Argentína Argentína (12)
 8. Franciaország Franciaország (11)
 9. Niger Niger (10)
 10. Ausztria Ausztria (7)
 11. Brazília Brazília (6)
 12. Németország Németország (3)
 13. Olaszország Olaszország (2)
 14. Mexikó Mexikó (2)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Anglia Anglia (1)
 17. Izrael Izrael (1)
 18. Irak Irak (1)
 19. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Beyda az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Beyda vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Beyda a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Beyda szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Beyda. Ennek az az oka, hogy sokszor a Beyda vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Beyda vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Beda
 2. Bedda
 3. Beuda
 4. Bayda
 5. Boyda
 6. Bada
 7. Badda
 8. Baeda
 9. Baida
 10. Bauda
 11. Baydi
 12. Bead
 13. Beade
 14. Beado
 15. Beady
 16. Bedau
 17. Beddia
 18. Beddo
 19. Bede
 20. Bedi
 21. Bedia
 22. Bedo
 23. Bedua
 24. Beed
 25. Beede
 26. Beedy
 27. Beta
 28. Betha
 29. Betta
 30. Beudt
 31. Beyte
 32. Beytia
 33. Biada
 34. Bida
 35. Bieda
 36. Boada
 37. Boda
 38. Boeda
 39. Bouda
 40. Boyd