Vezetéknév Bewick

Ha többet szeretne tudni a Bewick vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bewick vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bewick vezetéknévvel rendelkezők.

A Bewick vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bewick esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bewick vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bewick vezetéknév-térkép

Bewick családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bewick vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bewick-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bewick vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bewick vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bewick a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Anglia Anglia (1570)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (542)
 3. Kanada Kanada (170)
 4. Ausztrália Ausztrália (149)
 5. Dél-Afrika Dél-Afrika (123)
 6. Skócia Skócia (52)
 7. Wales Wales (37)
 8. Új-Zéland Új-Zéland (27)
 9. Svédország Svédország (10)
 10. Olaszország Olaszország (7)
 11. Szingapúr Szingapúr (4)
 12. Svájc Svájc (3)
 13. Németország Németország (3)
 14. Brazília Brazília (2)
 15. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Kína Kína (1)
 18. Spanyolország Spanyolország (1)
 19. Észak-Írország Észak-Írország (1)
 20. Grúzia Grúzia (1)
 21. Írország Írország (1)
 22. Líbia Líbia (1)
 23. Katar Katar (1)
 24. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bewick az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bewick vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bewick a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bewick szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bewick vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bewick vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bewick vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bewick vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bewicke
 2. Bowick
 3. Beck
 4. Beeck
 5. Behic
 6. Beica
 7. Beich
 8. Beik
 9. Beuck
 10. Bick
 11. Buick
 12. Boick
 13. Bowich
 14. Baack
 15. Back
 16. Bahica
 17. Baic
 18. Baica
 19. Baich
 20. Baicu
 21. Baik
 22. Bauck
 23. Bawek
 24. Beach
 25. Beak
 26. Beauce
 27. Bec
 28. Beca
 29. Becce
 30. Becci
 31. Bech
 32. Beci
 33. Becka
 34. Becke
 35. Beckh
 36. Becks
 37. Beckx
 38. Becky
 39. Beco
 40. Becu