Vezetéknév Bevc

Ha többet szeretne tudni a Bevc vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bevc vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bevc vezetéknévvel rendelkezők.

A Bevc vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bevc esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bevc vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bevc vezetéknév-térkép

Bevc családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bevc vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bevc-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bevc vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bevc vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bevc a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szlovénia Szlovénia (1324)
 2. Németország Németország (78)
 3. Horvátország Horvátország (33)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (26)
 5. Ausztria Ausztria (24)
 6. Uruguay Uruguay (22)
 7. Belgium Belgium (14)
 8. Kanada Kanada (12)
 9. Svájc Svájc (11)
 10. Argentína Argentína (6)
 11. Thaiföld Thaiföld (4)
 12. Ausztrália Ausztrália (2)
 13. Bosznia-Hercegovina Bosznia-Hercegovina (2)
 14. Franciaország Franciaország (2)
 15. Szerbia Szerbia (2)
 16. Anglia Anglia (1)
 17. Írország Írország (1)
 18. Mexikó Mexikó (1)
 19. Portugália Portugália (1)
 20. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bevc az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bevc vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bevc a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bevc szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bevc vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bevc vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Bevk
 2. Bevis
 3. Bebic
 4. Beves
 5. Bevza
 6. Babic
 7. Baps
 8. Bavis
 9. Beavis
 10. Bebko
 11. Befus
 12. Bivas
 13. Bobic
 14. Boboc
 15. Boves
 16. Bovich
 17. Bovis
 18. Bobs
 19. Bubic
 20. Bobz
 21. Bebeci
 22. Bives
 23. Bebeca
 24. Baboc
 25. Bibco
 26. Bebak
 27. Bobk
 28. Beaves
 29. Bebis
 30. Beevis
 31. Beviss
 32. Babace
 33. Babak
 34. Babas
 35. Babbs
 36. Babes
 37. Babich
 38. Babici
 39. Babick
 40. Babicz