Vezetéknév Bevanda

Ha többet szeretne tudni a Bevanda vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bevanda vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bevanda vezetéknévvel rendelkezők.

A Bevanda vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bevanda esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bevanda vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bevanda vezetéknév-térkép

Bevanda családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bevanda vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bevanda-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bevanda vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bevanda vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bevanda a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Bosznia-Hercegovina Bosznia-Hercegovina (1406)
 2. Horvátország Horvátország (583)
 3. Ausztrália Ausztrália (93)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (48)
 5. Németország Németország (35)
 6. Kanada Kanada (26)
 7. Szerbia Szerbia (26)
 8. Svájc Svájc (12)
 9. Svédország Svédország (11)
 10. Szlovénia Szlovénia (9)
 11. Ausztria Ausztria (6)
 12. Olaszország Olaszország (5)
 13. Brazília Brazília (3)
 14. Franciaország Franciaország (2)
 15. Hollandia Hollandia (2)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Bulgária Bulgária (1)
 18. Anglia Anglia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bevanda az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bevanda vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bevanda a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bevanda szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bevanda vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bevanda vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Bavand
 2. Bufanda
 3. Bavant
 4. Babando
 5. Bavent
 6. Bifante
 7. Bipendu
 8. Bofondi
 9. Bovender
 10. Bobende
 11. Bafundi
 12. Bufante
 13. Babinet
 14. Boventer
 15. Bobinet
 16. Bafounta
 17. Boaventura
 18. Buabent
 19. Bubendorf
 20. Bhupinder
 21. Boubendir
 22. Buffinton
 23. Bouhebent
 24. Babindamana
 25. Babaahmed
 26. Baba ahmed
 27. Babin de lignac