Vezetéknév Betteridge

Ha többet szeretne tudni a Betteridge vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betteridge vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betteridge vezetéknévvel rendelkezők.

A Betteridge vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betteridge esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betteridge vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betteridge vezetéknév-térkép

Betteridge családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betteridge vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betteridge-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betteridge vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betteridge vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betteridge a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Anglia Anglia (3355)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (646)
 3. Ausztrália Ausztrália (434)
 4. Kanada Kanada (374)
 5. Új-Zéland Új-Zéland (129)
 6. Dél-Afrika Dél-Afrika (75)
 7. Skócia Skócia (39)
 8. Wales Wales (34)
 9. Franciaország Franciaország (20)
 10. Szingapúr Szingapúr (19)
 11. Man-sziget Man-sziget (17)
 12. Spanyolország Spanyolország (16)
 13. Németország Németország (6)
 14. Botswana Botswana (4)
 15. Kína Kína (4)
 16. Észak-Írország Észak-Írország (3)
 17. Olaszország Olaszország (2)
 18. Norvégia Norvégia (2)
 19. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 20. Görögország Görögország (1)
 21. Írország Írország (1)
 22. Jersey Jersey (1)
 23. Malajzia Malajzia (1)
 24. Hollandia Hollandia (1)
 25. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 26. Svédország Svédország (1)
 27. Thaiföld Thaiföld (1)
 28. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betteridge az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betteridge vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betteridge a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betteridge szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betteridge vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betteridge. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betteridge vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betteridge vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betteridge vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betteridge vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betteridge vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betteridge vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bettridge
 2. Betterton
 3. Bat-erdene
 4. Batterton
 5. Bethard
 6. Bethards
 7. Baterdene
 8. Bittard
 9. Bederddine
 10. Bitterton
 11. Batarrita
 12. Beathard
 13. Bedard
 14. Beddard
 15. Bedward
 16. Betoret
 17. Butard
 18. Bitarte
 19. Badredine
 20. Batard
 21. Botarda
 22. Bitard
 23. Boutard
 24. Boitard
 25. Bétard
 26. Bitritto
 27. Badridine
 28. Bedreddine
 29. Baderot
 30. Badreddine
 31. Beaudrot
 32. Bedortha
 33. Bidard
 34. Bidarte
 35. Bodard
 36. Boothroyd
 37. Boudrad
 38. Boutarrada
 39. Badreddin
 40. Badredin