Vezetéknév Betser

Ha többet szeretne tudni a Betser vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betser vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betser vezetéknévvel rendelkezők.

A Betser vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betser esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betser vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betser vezetéknév-térkép

Betser családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betser vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betser-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betser vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betser vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betser a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (81)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (76)
 3. Ukrajna Ukrajna (11)
 4. Anglia Anglia (9)
 5. Izrael Izrael (3)
 6. Dánia Dánia (2)
 7. Oroszország Oroszország (2)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Franciaország Franciaország (1)
 10. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betser az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betser vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betser a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betser szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betser vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betser vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betser vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Betker
 2. Betzer
 3. Batzer
 4. Bedker
 5. Betcher
 6. Betscher
 7. Bettger
 8. Bitker
 9. Bitzer
 10. Boetger
 11. Butzer
 12. Butjer
 13. Botger
 14. Badger
 15. Badker
 16. Batcher
 17. Bettcher
 18. Bodger
 19. Bodker
 20. Boetcher
 21. Boettger
 22. Botcher
 23. Bottger
 24. Bottjer
 25. Butcher
 26. Butscher
 27. Botsora
 28. Botskor
 29. Bottker
 30. Butijer
 31. Baetscher
 32. Botscher
 33. Badgero
 34. Batsuuri
 35. Battcher
 36. Betschart
 37. Betsworth
 38. Betthauser
 39. Biediger
 40. Bodecker