Vezetéknév Betlejewski

Ha többet szeretne tudni a Betlejewski vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betlejewski vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betlejewski vezetéknévvel rendelkezők.

A Betlejewski vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betlejewski esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betlejewski vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betlejewski vezetéknév-térkép

Betlejewski családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betlejewski vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betlejewski-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betlejewski vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betlejewski vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betlejewski a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Lengyelország Lengyelország (1168)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (184)
 3. Németország Németország (10)
 4. Kanada Kanada (6)
 5. Anglia Anglia (2)
 6. Norvégia Norvégia (2)
 7. Ausztrália Ausztrália (1)
 8. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betlejewski az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betlejewski vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betlejewski a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betlejewski szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betlejewski vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Butlewski
 2. Budlewski
 3. Bydlowski
 4. Betlej
 5. Batlles
 6. Bettles
 7. Buthelezi
 8. Beatles
 9. Beetles
 10. Battles
 11. Battleson
 12. Beadles
 13. Beedles
 14. Betlach
 15. Betulius
 16. Bittles
 17. Botellas
 18. Bottles
 19. Buttles
 20. Batlok
 21. Beutels
 22. Botellos
 23. Bedells
 24. Beetlestone
 25. Bettlestone
 26. Bottleson
 27. Badoles
 28. Badules
 29. Badulescu
 30. Batallas
 31. Batalloso
 32. Batdelger
 33. Batllosera
 34. Betolaza
 35. Bidlack
 36. Bidlake
 37. Bitlloch
 38. Bodels
 39. Budalles
 40. Budelecan