Vezetéknév Beterki

Ha többet szeretne tudni a Beterki vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Beterki vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Beterki vezetéknévvel rendelkezők.

A Beterki vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Beterki esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Beterki vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Beterki vezetéknév-térkép

Beterki családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Beterki vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Beterki-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Beterki vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Beterki vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Beterki a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (5)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Beterki az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Beterki vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Beterki a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Beterki szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Beterki vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Betterki
 2. Bederka
 3. Bederski
 4. Bettriki
 5. Bethers
 6. Betorz
 7. Betros
 8. Betters
 9. Betirac
 10. Batraki
 11. Betriz
 12. Batorski
 13. Buterchi
 14. Batarse
 15. Batres
 16. Batrez
 17. Batters
 18. Bauters
 19. Beatrix
 20. Beatriz
 21. Betterson
 22. Bietrix
 23. Bitters
 24. Botieres
 25. Botros
 26. Bouterse
 27. Buderaski
 28. Buderus
 29. Butherus
 30. Butorac
 31. Butros
 32. Butteris
 33. Butters
 34. Buturca
 35. Bitorika
 36. Beatris
 37. Botrus
 38. Batarce
 39. Bitrus
 40. Batrus