Vezetéknév Betemps

Ha többet szeretne tudni a Betemps vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betemps vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betemps vezetéknévvel rendelkezők.

A Betemps vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betemps esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betemps vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betemps vezetéknév-térkép

Betemps családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betemps vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betemps-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betemps vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betemps vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betemps a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Franciaország Franciaország (544)
 2. Olaszország Olaszország (543)
 3. Brazília Brazília (126)
 4. Kanada Kanada (44)
 5. Argentína Argentína (26)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (21)
 7. Svájc Svájc (19)
 8. Thaiföld Thaiföld (2)
 9. Kína Kína (1)
 10. Spanyolország Spanyolország (1)
 11. Mexikó Mexikó (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betemps az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betemps vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betemps a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betemps szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betemps. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betemps vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betemps vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Bétemps
 2. Botanov
 3. Badenhop
 4. Batenburg
 5. Butenhoff
 6. Bydanov
 7. Budemberg
 8. Badenfeld
 9. Battenberg
 10. Battenfeld
 11. Bedenbaugh
 12. Bidenbach
 13. Biedenbach
 14. Biedenfeld
 15. Bodenbach
 16. Bottenberg
 17. Buttenhoff
 18. Budenberg
 19. Bohdanov
 20. Betinville
 21. Batinovic
 22. Badmaeva
 23. Battenfield
 24. Bedenbender
 25. Bettonville
 26. Bodenbender
 27. Bottenfield
 28. Buddenberg
 29. Bodenhofer
 30. Bohdanova
 31. Badenbroek
 32. Boddenberg
 33. Biedenbender
 34. Bittenbender
 35. Buddenbrock
 36. Baden-powell
 37. Bodenhöfer
 38. Baudenbacher