Vezetéknév Bessis

Ha többet szeretne tudni a Bessis vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bessis vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bessis vezetéknévvel rendelkezők.

A Bessis vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bessis esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bessis vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bessis vezetéknév-térkép

Bessis családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bessis vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bessis-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bessis vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bessis vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bessis a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Franciaország Franciaország (676)
 2. Algéria Algéria (244)
 3. Görögország Görögország (69)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (37)
 5. Svájc Svájc (11)
 6. Anglia Anglia (8)
 7. Ausztrália Ausztrália (7)
 8. Venezuela Venezuela (7)
 9. Kanada Kanada (5)
 10. Tunézia Tunézia (5)
 11. Brazília Brazília (2)
 12. Németország Németország (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Spanyolország Spanyolország (1)
 15. Horvátország Horvátország (1)
 16. Írország Írország (1)
 17. Izrael Izrael (1)
 18. Marokkó Marokkó (1)
 19. Katar Katar (1)
 20. Svédország Svédország (1)
 21. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bessis az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bessis vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bessis a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bessis szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bessis. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bessis vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bessis vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Besses
 2. Bessix
 3. Bassis
 4. Bessais
 5. Bossis
 6. Bassas
 7. Bassig
 8. Becis
 9. Bekis
 10. Bescos
 11. Beses
 12. Besic
 13. Besos
 14. Bessac
 15. Bissig
 16. Bosses
 17. Bossus
 18. Busais
 19. Besik
 20. Bosis
 21. Beuses
 22. Basses
 23. Boisis
 24. Bechis
 25. Bisis
 26. Basis
 27. Bachis
 28. Bacsik
 29. Bakis
 30. Basas
 31. Bascus
 32. Bases
 33. Basic
 34. Basig
 35. Basius
 36. Basos
 37. Bassuk
 38. Bausos
 39. Bazis
 40. Beakes