Vezetéknév Bessie

Ha többet szeretne tudni a Bessie vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bessie vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bessie vezetéknévvel rendelkezők.

A Bessie vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bessie esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bessie vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bessie vezetéknév-térkép

Bessie családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bessie vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bessie-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bessie vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bessie vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bessie a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Indonézia Indonézia (2223)
 2. Dél-Afrika Dél-Afrika (299)
 3. Nigéria Nigéria (230)
 4. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (80)
 5. Kanada Kanada (41)
 6. Kuvait Kuvait (37)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (30)
 8. Franciaország Franciaország (27)
 9. Kamerun Kamerun (22)
 10. Burkina Faso Burkina Faso (21)
 11. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (11)
 12. Zimbabwe Zimbabwe (10)
 13. Libéria Libéria (6)
 14. Jemen Jemen (5)
 15. Botswana Botswana (1)
 16. Mexikó Mexikó (1)
 17. Niger Niger (1)
 18. Salamon-szigetek Salamon-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bessie az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bessie vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bessie a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bessie szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bessie. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bessie vezetéknév átment mutációkon.

 1. Bassie
 2. Besse
 3. Bessio
 4. Bossie
 5. Bussie
 6. Bessi
 7. Basse
 8. Bassee
 9. Bassi
 10. Beese
 11. Beise
 12. Besche
 13. Bese
 14. Beshe
 15. Besi
 16. Besio
 17. Beske
 18. Bess
 19. Bessa
 20. Bessay
 21. Bessey
 22. Besso
 23. Bessu
 24. Beusse
 25. Bisse
 26. Bissi
 27. Bosse
 28. Bossi
 29. Bossio
 30. Bushie
 31. Busse
 32. Bussi
 33. Bysse
 34. Besze
 35. Bissio
 36. Beysi
 37. Besque
 38. Bassue
 39. Bussue
 40. Bessai