Vezetéknév Balázs

Ha többet szeretne tudni a Balázs vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Balázs vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Balázs vezetéknévvel rendelkezők.

A Balázs vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Balázs esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Balázs vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Balázs vezetéknév-térkép

Balázs családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Balázs vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Balázs-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Balázs vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Balázs vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Balázs a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (23522)
 2. Románia Románia (1202)
 3. Szlovákia Szlovákia (589)
 4. Csehország Csehország (101)
 5. Svédország Svédország (11)
 6. Hollandia Hollandia (6)
 7. Ausztria Ausztria (5)
 8. Svájc Svájc (3)
 9. Anglia Anglia (3)
 10. Belgium Belgium (2)
 11. Oroszország Oroszország (2)
 12. Ausztrália Ausztrália (1)
 13. Chile Chile (1)
 14. Németország Németország (1)
 15. Dánia Dánia (1)
 16. Finnország Finnország (1)
 17. Franciaország Franciaország (1)
 18. Izland Izland (1)
 19. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Balázs az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Balázs vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Balázs a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Balázs szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Balázs vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Balázs vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Balázs vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Balázs vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Balázs vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Balázs vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Balázs vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Balázsi
 2. Balazs
 3. Baláž
 4. Balais
 5. Balas
 6. Balaz
 7. Balazy
 8. Bales
 9. Balez
 10. Balis
 11. Balius
 12. Ballas
 13. Ballaz
 14. Balles
 15. Ballez
 16. Balleza
 17. Ballis
 18. Ballos
 19. Balls
 20. Ballus
 21. Balois
 22. Balos
 23. Bals
 24. Balsz
 25. Balz
 26. Balza
 27. Balzi
 28. Balzo
 29. Ballias
 30. Belák
 31. Balaes
 32. Bolós
 33. Balys
 34. Balhas
 35. Balicz
 36. Balwas
 37. Baleys
 38. Blöss
 39. Baells
 40. Bahls