Vezetéknév Bálint

Ha többet szeretne tudni a Bálint vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bálint vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bálint vezetéknévvel rendelkezők.

A Bálint vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bálint esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bálint vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bálint vezetéknév-térkép

Bálint családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bálint vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bálint-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bálint vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bálint vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bálint a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (14558)
 2. Románia Románia (1859)
 3. Szlovákia Szlovákia (1070)
 4. Csehország Csehország (56)
 5. Svédország Svédország (11)
 6. Németország Németország (6)
 7. Anglia Anglia (5)
 8. Finnország Finnország (4)
 9. Franciaország Franciaország (2)
 10. Argentína Argentína (1)
 11. Ausztria Ausztria (1)
 12. Belgium Belgium (1)
 13. Brazília Brazília (1)
 14. Kanada Kanada (1)
 15. Svájc Svájc (1)
 16. Izland Izland (1)
 17. Kenya Kenya (1)
 18. Mianmar Mianmar (1)
 19. Hollandia Hollandia (1)
 20. Szerbia Szerbia (1)
 21. Oroszország Oroszország (1)
 22. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bálint az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bálint vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bálint a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bálint szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bálint vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bálint. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bálint vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Bálint vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Bálint vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bálint vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bálint vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bálint vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Balint
 2. Blint
 3. Balent
 4. Balinot
 5. Ballant
 6. Bellant
 7. Blind
 8. Blindt
 9. Blunt
 10. Bolant
 11. Boulant
 12. Blinet
 13. Boulind
 14. Balant
 15. Blant
 16. Bullant
 17. Bullent
 18. Bulant
 19. Baillant
 20. Baland
 21. Balanta
 22. Balanti
 23. Baliente
 24. Balland
 25. Ballinote
 26. Ballinoto
 27. Balmat
 28. Balnot
 29. Bauland
 30. Bayland
 31. Beeland
 32. Beland
 33. Belante
 34. Belinda
 35. Belintan
 36. Belland
 37. Bellante
 38. Bellanti
 39. Bellenot
 40. Bellonet