Vezetéknév Al-naimi

Ha többet szeretne tudni a Al-naimi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Al-naimi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Al-naimi vezetéknévvel rendelkezők.

A Al-naimi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Al-naimi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Al-naimi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Al-naimi vezetéknév-térkép

Al-naimi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Al-naimi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Al-naimi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Al-naimi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Al-naimi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Al-naimi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Katar Katar (1701)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (716)
 3. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (93)
 4. Irak Irak (21)
 5. Anglia Anglia (16)
 6. Omán Omán (10)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (10)
 8. Jordánia Jordánia (7)
 9. Dánia Dánia (4)
 10. Kanada Kanada (2)
 11. Irán Irán (2)
 12. Svájc Svájc (1)
 13. Németország Németország (1)
 14. Egyiptom Egyiptom (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Írország Írország (1)
 17. Dél-Korea Dél-Korea (1)
 18. Marokkó Marokkó (1)
 19. Malajzia Malajzia (1)
 20. Oroszország Oroszország (1)
 21. Szudán Szudán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Al-naimi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Al-naimi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Al-naimi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Al-naimi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Al-naimi vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Al-naimi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Al-naimi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Al-nuaimi
 2. Al naimi
 3. Alnaimi
 4. Al nuaimi
 5. Al nahmi
 6. Al naim
 7. Al nami
 8. Al-amin
 9. Al-hamami
 10. Al-maamri
 11. Al nimri
 12. Al-imami
 13. Al-mamun
 14. Al-numan
 15. Al-yamani
 16. Alamanni
 17. Alamin
 18. Alemani
 19. Alemanni
 20. Alinan
 21. Allamin
 22. Almamy
 23. Alunan
 24. Al hamami
 25. Al maamri
 26. Al amin
 27. Alomani
 28. Al-omani
 29. Almonaci
 30. Alamama
 31. Al maani
 32. Al nuani
 33. Al mansi
 34. Al-mannai
 35. Al-mamari
 36. Al manji
 37. Almenari
 38. Al-hammam
 39. Al-nahyan
 40. Alamamy