Vezetéknév Al-awadhi

Ha többet szeretne tudni a Al-awadhi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Al-awadhi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Al-awadhi vezetéknévvel rendelkezők.

A Al-awadhi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Al-awadhi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Al-awadhi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Al-awadhi vezetéknév-térkép

Al-awadhi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Al-awadhi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Al-awadhi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Al-awadhi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Al-awadhi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Al-awadhi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kuvait Kuvait (617)
 2. Bahrein Bahrein (588)
 3. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (477)
 4. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (48)
 5. Katar Katar (12)
 6. Jemen Jemen (12)
 7. Anglia Anglia (11)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 9. Németország Németország (2)
 10. Svédország Svédország (2)
 11. Ausztrália Ausztrália (1)
 12. Kanada Kanada (1)
 13. Svájc Svájc (1)
 14. Ciprus Ciprus (1)
 15. Finnország Finnország (1)
 16. Malajzia Malajzia (1)
 17. Omán Omán (1)
 18. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Al-awadhi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Al-awadhi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Al-awadhi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Al-awadhi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Al-awadhi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Al-awadhi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Al-awadhi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Al-awadhi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Al-awadi
 2. Al awadhi
 3. Alawadhi
 4. Al-ayadi
 5. Al awadi
 6. Al awadh
 7. Al-lawati
 8. Al ayadi
 9. Al-hadi
 10. Al awad
 11. Al awady
 12. Allawati
 13. Alawad
 14. Al lawati
 15. Al aaydi
 16. Al wahid
 17. Al awaid
 18. Al-latti
 19. Al atawi
 20. Alade
 21. Alata
 22. Alati
 23. Alayde
 24. Aldai
 25. Aldaya
 26. Aldi
 27. Aldui
 28. Allado
 29. Allaiouti
 30. Allata
 31. Allati
 32. Allodi
 33. Altaha
 34. Aldaia
 35. Alloatti
 36. Alaide
 37. Allade
 38. Al wahidi
 39. Al taha
 40. Al houthi