Vezetéknév Abalaki

Ha többet szeretne tudni a Abalaki vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abalaki vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abalaki vezetéknévvel rendelkezők.

A Abalaki vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abalaki esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abalaki vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abalaki vezetéknév-térkép

Abalaki családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abalaki vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abalaki-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abalaki vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abalaki vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abalaki a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Grúzia Grúzia (171)
 2. Dél-Oszétia Dél-Oszétia (7)
 3. Oroszország Oroszország (7)
 4. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (4)
 5. Görögország Görögország (4)
 6. Abházia Abházia (1)
 7. Irán Irán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abalaki az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abalaki vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abalaki a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abalaki szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abalaki vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abalaki. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abalaki vezetéknév átment mutációkon.

 1. Abalasei
 2. Abilski
 3. Ablak
 4. Abalos
 5. Abelas
 6. Ablaza
 7. Abolacia
 8. Abolacio
 9. Avalas
 10. Ablack
 11. Abhelakh
 12. Aboulakil
 13. Apelski
 14. Abeles
 15. Abellas
 16. Abelos
 17. Abels
 18. Abelsen
 19. Abelson
 20. Abiles
 21. Abilez
 22. Abillas
 23. Abilles
 24. Ables
 25. Ablog
 26. Apaolaza
 27. Avalis
 28. Avalos
 29. Avaloz
 30. Avilas
 31. Apaulaza
 32. Abeliuk
 33. Abilis
 34. Aboulaiz
 35. Aplaca
 36. Aplok
 37. Abells
 38. Abeels
 39. Aboulaich
 40. Aboulghazi