Vezetéknév Abaker

Ha többet szeretne tudni a Abaker vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaker vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaker vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaker vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaker esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaker vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaker vezetéknév-térkép

Abaker családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaker vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaker-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaker vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaker vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaker a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szudán Szudán (52080)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (358)
 3. Egyiptom Egyiptom (305)
 4. Irak Irak (26)
 5. Brazília Brazília (15)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (11)
 7. Kanada Kanada (9)
 8. Katar Katar (9)
 9. Angola Angola (4)
 10. Svédország Svédország (2)
 11. Uganda Uganda (2)
 12. Németország Németország (2)
 13. Izrael Izrael (2)
 14. Malajzia Malajzia (2)
 15. Szomália Szomália (1)
 16. Csád Csád (1)
 17. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 18. Jemen Jemen (1)
 19. Ausztrália Ausztrália (1)
 20. Belgium Belgium (1)
 21. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 22. Finnország Finnország (1)
 23. Franciaország Franciaország (1)
 24. Gabon Gabon (1)
 25. Anglia Anglia (1)
 26. India India (1)
 27. Kenya Kenya (1)
 28. Kuvait Kuvait (1)
 29. Mauritánia Mauritánia (1)
 30. Hollandia Hollandia (1)
 31. Norvégia Norvégia (1)
 32. Omán Omán (1)
 33. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaker az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaker vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaker a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaker szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abaker vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abaker. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abaker vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abaker vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abaker vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abaker vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abaker vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abaker vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abakar
 2. Abker
 3. Aboker
 4. Abajar
 5. Abejer
 6. Absher
 7. Abukar
 8. Afakir
 9. Apker
 10. Abbakar
 11. Abokor
 12. Afker
 13. Abokar
 14. Abachri
 15. Abaigar
 16. Abaygar
 17. Abbekerk
 18. Abchir
 19. Abejar
 20. Abgar
 21. Abkari
 22. Abshear
 23. Abshere
 24. Abshier
 25. Afkir
 26. Apger
 27. Abshir
 28. Abakirov
 29. Aboukar
 30. Abu zer
 31. Aboukir
 32. Abcar
 33. Abejero
 34. Abejaro
 35. Abouzra
 36. Abshire
 37. Absuara
 38. Afsar
 39. Afshar
 40. Apgar