Vezetéknév Ababsa

Ha többet szeretne tudni a Ababsa vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ababsa vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ababsa vezetéknévvel rendelkezők.

A Ababsa vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ababsa esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ababsa vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ababsa vezetéknév-térkép

Ababsa családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ababsa vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ababsa-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ababsa vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ababsa vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ababsa a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (14092)
 2. Marokkó Marokkó (170)
 3. Franciaország Franciaország (99)
 4. Tunézia Tunézia (4)
 5. Thaiföld Thaiföld (2)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Németország Németország (1)
 8. Spanyolország Spanyolország (1)
 9. Anglia Anglia (1)
 10. Olaszország Olaszország (1)
 11. Jordánia Jordánia (1)
 12. Malajzia Malajzia (1)
 13. Hollandia Hollandia (1)
 14. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 15. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ababsa az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ababsa vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ababsa a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ababsa szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Ababsa vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Ababsa vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Ababsa vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Ababacar
 2. Abubaka
 3. Abubakar
 4. Abubacar
 5. Abovic
 6. Abeibek
 7. Abebech
 8. Abubakr
 9. Aboubacar
 10. Aboubakar
 11. Abouhafs
 12. Abu-bakr
 13. Abubakari
 14. Abubaker
 15. Abu-bakar
 16. Abubacarr
 17. Aboubakr
 18. Abu bakar
 19. Abu bakr
 20. Abovich
 21. Abubakary
 22. Abo bakr
 23. Abeibeck
 24. Abubakir
 25. Aboubekr
 26. Aboubaker
 27. Aboobakur
 28. Aboubakary
 29. Aboubakari
 30. Aboobakru
 31. Abu baker
 32. Aboobakuru
 33. Abouhaboucha
 34. Abu abbas era
 35. Abubakirov
 36. Aboubakarov
 37. Abubakar bare
 38. Aboufajreldin