Vezetéknév Ababneh

Ha többet szeretne tudni a Ababneh vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ababneh vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ababneh vezetéknévvel rendelkezők.

A Ababneh vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ababneh esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ababneh vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ababneh vezetéknév-térkép

Ababneh családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ababneh vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ababneh-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ababneh vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ababneh vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ababneh a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Jordánia Jordánia (17003)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (3419)
 3. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (129)
 4. Bahrein Bahrein (73)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (53)
 6. Anglia Anglia (20)
 7. Németország Németország (19)
 8. Katar Katar (12)
 9. Kanada Kanada (10)
 10. Új-Zéland Új-Zéland (7)
 11. Oroszország Oroszország (6)
 12. Omán Omán (6)
 13. Ausztrália Ausztrália (4)
 14. Kuvait Kuvait (4)
 15. Thaiföld Thaiföld (2)
 16. Ukrajna Ukrajna (1)
 17. Jemen Jemen (1)
 18. Afganisztán Afganisztán (1)
 19. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 20. Belgium Belgium (1)
 21. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 22. Kína Kína (1)
 23. Egyiptom Egyiptom (1)
 24. Franciaország Franciaország (1)
 25. Skócia Skócia (1)
 26. Haiti Haiti (1)
 27. Olaszország Olaszország (1)
 28. Kambodzsa Kambodzsa (1)
 29. Libanon Libanon (1)
 30. Líbia Líbia (1)
 31. Hollandia Hollandia (1)
 32. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 33. Palesztin terület Palesztin terület (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ababneh az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ababneh vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ababneh a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ababneh szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Ababneh vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Ababneh vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Ababneh vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abyven
 2. Abovyan
 3. Abufom
 4. Abou bamba
 5. Abou bangoura