Vezetéknév Aawar

Ha többet szeretne tudni a Aawar vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aawar vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aawar vezetéknévvel rendelkezők.

A Aawar vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aawar esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aawar vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aawar vezetéknév-térkép

Aawar családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aawar vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aawar-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aawar vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aawar vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aawar a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (199)
 2. India India (15)
 3. Egyiptom Egyiptom (9)
 4. Libanon Libanon (6)
 5. Kanada Kanada (5)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 7. Afganisztán Afganisztán (2)
 8. Brazília Brazília (2)
 9. Pakisztán Pakisztán (2)
 10. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 11. Banglades Banglades (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Kuvait Kuvait (1)
 15. Mauritánia Mauritánia (1)
 16. Katar Katar (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aawar az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aawar vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aawar a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aawar szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aawar vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Aawar vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Awar
 2. Aar
 3. Arway
 4. Awer
 5. Awor
 6. Ayar
 7. Arwa
 8. Aer
 9. Ahir
 10. Ahr
 11. Ahuir
 12. Aihara
 13. Air
 14. Aira
 15. Airay
 16. Ar
 17. Ara
 18. Arai
 19. Araia
 20. Arao
 21. Arau
 22. Aray
 23. Araya
 24. Area
 25. Areau
 26. Aria
 27. Arr
 28. Arra
 29. Arrau
 30. Array
 31. Arya
 32. Auer
 33. Aura
 34. Auray
 35. Awuor
 36. Ayara
 37. Ayari
 38. Ayer
 39. Ayra
 40. Arrae