Vezetéknév Aat

Ha többet szeretne tudni a Aat vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aat vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aat vezetéknévvel rendelkezők.

A Aat vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aat esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aat vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aat vezetéknév-térkép

Aat családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aat vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aat-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aat vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aat vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aat a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Indonézia Indonézia (563)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (557)
 3. Irak Irak (157)
 4. Marokkó Marokkó (136)
 5. Malajzia Malajzia (47)
 6. Pakisztán Pakisztán (5)
 7. Thaiföld Thaiföld (5)
 8. Egyiptom Egyiptom (4)
 9. India India (3)
 10. Nigéria Nigéria (3)
 11. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (3)
 12. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 13. Szíria Szíria (2)
 14. Jemen Jemen (2)
 15. Afganisztán Afganisztán (1)
 16. Irán Irán (1)
 17. Szingapúr Szingapúr (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aat az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aat vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aat a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aat szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aat vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Aat. Ennek az az oka, hogy sokszor a Aat vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Aat vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aat vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aat vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aat vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ait
 2. At
 3. Ayat
 4. Auat
 5. Awat
 6. Aati
 7. Ayt
 8. Att
 9. Ada
 10. Adao
 11. Adau
 12. Aday
 13. Ade
 14. Adi
 15. Ado
 16. Adu
 17. Ady
 18. Ahad
 19. Aiad
 20. Aid
 21. Aita
 22. Aito
 23. Ata
 24. Atay
 25. Ath
 26. Ati
 27. Ato
 28. Atta
 29. Atti
 30. Atto
 31. Atty
 32. Aty
 33. Aud
 34. Auta
 35. Aute
 36. Auth
 37. Auto
 38. Auty
 39. Awad
 40. Awati